Familia o caută cu disperare. O fată de 15 ani, din Craiva, a dispărut. Ați văzut-o?

  de Special Arad | 3 decembrie 2019, 3:21 PM | Craiva | Știri Arad

  0

  La data de 2 decembrie, UNGUR TIMEEA SMARANDA, de 15 de ani, a plecat de la domiciliul său de pe raza localității Craiva (județul Arad) și nu s-a mai întors.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Semnalmente: 1,50 m., 60 de kg., păr blond, lung până peste nivelul umerilor și ochi verzi. Poartă ochelari de vedere. La momentul dispariției, tânăra purta o rochie de culoare albastră.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.