luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Familia băiețelului dispărut între Mișca și Vânători crede că acesta a fost răpit

  de Special Arad | 13 ianuarie 2021, 7:27 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Sunt deja cinci zile de când autoritățile locale îl caută pe băiețelul de 7 ani, din județul Arad, dispărut fără urmă între Mișca și Vânători.

  În tot acest timp l-au căutat sute de voluntari, zadarnic, deși zona a fost acoperită centimetru cu centimetru. Miercuri, din cauza condițiilor meteo, operațiunile au fost restrânse. Autoritățile fac apel la posesorii de drone să îi ajute pentru a a putea scana o suprafață cât mai mare. Familia este convinsă că cineva l-a răpit pe Sebi, mai ales că micuțul cunoștea bine zona.

  Reporterii Pro TV au contactat familia acestuia, iar mama le-a declarat că este convinsă că a fost furat.

  „Este strigător la cer prin ce trec, nu îmi vine să cred ce trăiesc. Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el.”, a declarat pentru Pro TV Adela Orădan, mama copilului.

  Joi, dacă vremea o va permite, căutările vor fi reluate cu forțe sporite. Va veni și un psiholog la fața locului, pentru că urmează să fie audiați copiii care îl însoțeau pe băiat.

  Citește și: Este a patra zi în care autoritățile și volutarii îl caută pe băiețelul dispărut între Mișca și Vânători 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.