Falcă, umilit de jurnaliştii hunedoreni, la Deva

  de Special Arad | 17 iunie 2015, 10:22 AM | Administraţie

  0

  Luat la întrebări despre problemele PNL în judeţul Hunedoara, edilul Aradului a evitat răspunsurile şi a oprit conferinţa de presă, potrivit voceahunedoarei.ro

  Alegerea preşedintelui Consilului Judeţean Hunedoara a iscat dispute fără precedent în interiorul noului PNL. Supus presiunilor venite de la Bucureşti, Dorin Gligor a fost pus cu “spatele la zid” chiar de fostul său coleg de partid ,Gheorghe Falcă. Venit tocmai de la Arad, Falcă a îmbrăţişat politica” pumnului în gură” impusă în partid de Bogdan Ţîmpău şi i-a interzis lui Dorin Gligor dreptul de a se înscrie în cursa pentru această funcţie.

  Gest fără precedent la o conferinţă a liberalilor hunedoreni

  Fără a cunoaşte cu adevărat problemele liberalilor din judeţul Hunedoara şi complet în afara subiectului, edilul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, încercând să evite răspunsurile la întrebările venite din partea presei, a declarat conferinţa de presă convocată de liberali închisă şi i-a trimis pe jurnalişti acasă. Gestul său a venit pe fondul unor întrebări care l-au iritat atât pe el cât şi pe deputatul Bogdan Ţîmpău.

  Practic, după ce a încercat să mimeze nişte explicaţii la o serie de întrebări, atunci când a fost aduse în discuţie legăturile deputatului Bogdan Ţîmpău cu Mircea Ioan Moloţ,  vizibil iritat, edilul Aradului a oprit conferinţa de presă. Rămâne de văzut dacă mâine, consilerii judeţeni ai PNL vor vota aşa cum le-a poruncit Falcă şi Bogdan Ţîmpău.

  Sursa: Vocea Hunedoarei

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.