Falcă se lăfăie cu halbe de bere și grătare la Brașov și Țebea, noi înjurăm la Arad

  de Alin Olteanu | 9 septembrie 2014, 9:51 AM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Cine nu-l înjură pe Falcă, ziua în amiaza mare, când trebuie să ajungă de la Podgoria pe Calea Romanilor, sau din Micălaca în Piața Mare, acela nu e șofer! Dacă vă spunem că și noi am dat cu toți de pământ, bineînțeles înjurându-i, începând de la Falcă și până la cel mai mic funcționar de la amenajarea municipiului, știm că ne credeți. Păi cum să blochezi aproape toate drumurile lăturalnice, care degajau circulația, să apari în conferință de presă și să spui că ție îți pasă de ARĂDENI! Cum?

  Două dintre arterele (dar mai sunt și altele) care în mod normal descongestionează traficul în centrul municipiului, strada Vasile Goldiș și Decebal, sunt închise circulației. Din capul locului o spunem: trebuie făcute. Însă, fă-le cu cap edilule, adică pe rând, dacă tot te lauzi ca faci administrație!

  Fotografiile sunt edificatoare. Poate le vede și primarul, chiar dacă trebuie s-o facă de la distanță, din Brașov, acolo sau în alte părți unde își soarbe halbele de bere alături de Vasile Blaga și Klaus Iohannis, probabil pentru a-și aranja locul călduț din București, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat.

  Deci… Falcă, ne lași cu strategiile tale de campanie electorală, conform cărora multiplele șantiere deschise (care denotă faptul că se lucrează intens și că administrația este ocupată cu treabă) duc la mai multe voturi? Hai, fă un experiment: du-ți fetița de la Primărie la Liceul Pedagogic și sigur îți tragi singur una în barbă!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.