Falcă „produce” pe Bega și „vinde” în Arad! Ce și-a adus primarul de la Timișoara

  de - | 25 July 2016, 6:27 PM | Administraţie

  0

  Recent, Gheorghe Falcă, primarul urbei noastre și-a făcut rost, tocmai din Timișoara, de un… consilier personal! Dar n-a luat el pe orișicine, ci tocmai pe purtătorul de cuvânt al partidului din care face parte, PNL.

  Potrivit portalului de știri deBanat.ro, Oana Gaita a renunțat la activitatea politică din PNL Timiș, iar de săptămâna trecută, s-a mutat la Arad cu jobul, devenind consilierul personal al lui Falcă.

  Oana Gaita a fost consilier județean PDL – apoi PNL – și purtător de cuvânt al filialei Timiș. Aceasta a anunțat inițial că după campania electorală, se va retrage. Însă iată că începând de săptămâna situația s-a răsturnat, iar acum este, de câteva zile, consilier personal al primarului Aradului.

  oana-gaitaLucrez la Arad din 19 iulie. Mă ocup de comunicarea în interiorul Primăriei Arad. Sunt consilier personal al lui Gheorghe Falcă, nu este un post pentru care am dat concurs, se face cu numire. Momentan, sunt în perioada de acomodare, cunosc oamenii care lucrează acolo. Abia mi-am preluat atribuțiunile. Și încă ceva: nu sunt purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, există deja un purtător de cuvânt care știe bine ce are de făcut”, a declarat, pentru deBanat.ro, Oana Gaita.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.