Falcă folosește protestele pentru a-și spăla imaginea. Cum încearcă să manipuleze protestele din Arad

  de Marius Man | 2 februarie 2017, 10:11 AM | Culise | Recomandările editorilor

  0

  Aseară, la un moment dat, o individă angajată la PNL, pe post de „scriitoare” de comunicate de presă, și câțiva colegi de-ai ei, au apărut în fața protestatarilor (erau atunci doar vreo 500), venind direct din sediul de partid, și i-au deturnat din fața Primăriei spunându-le: „Noi nu strigăm împotrivă primarului. Noi strigăm împotrivă celor de dincolo (le-a arătat sediul PSD) Hai să mergem acolo!”. Și acolo i-au dus… deși nimeni nu striga nimic împotriva lui Gheorghe Falcă.

  Ulterior, beneficiind și de sprijinul a 200-300 de liberali, chemați pe „telefonul roșu” (și o spunem „din surse sigure”!) și bine organizați, protestatarii au fost ușor cantonați DOAR în fața sediului PSD.

  Fiind prezenți de la început până la sfârșit la proteste, toți jurnaliștii de la Special Arad, peste tot, am putut constata care sunt ideile arădenilor și pentru ce au ieșit în stradă. Majoritatea… nu pentru a striga împotriva PSD-ului – ca scop principal, ci mai ales împotriva modului în care a procedat Guvernul pentru a modifica legile penale și a conținutului acestora. Suntem chiar convinși că, dacă Falcă ar fi apărut în fața Primăriei, nici azi nu s-ar fi putut șterge de ploaia de înjurături cu care ar fi fost acoperit.

  Dar, ce urmărește Gheorghe Falcă prin faptul că încearcă să deturneze sensul protestelor și chiar plătește articole pe facebook? Nimic altceva decât să își spele imaginea grav afectată în campania electorală în care a fost total depășit și s-a comportat execrabil, PNL, al cărui șef de campanie a fost, pierzând alegerile până și în Arad.

  Aflat într-o cădere de imagine parcă ireversibilă, primarul, acasă, în fața TV-ului, în fotoliu, și-a făcut niște calcule și, mai mult ca sigur, și-a spus în barbă, după ce probabil a strigat „Evrika!”, că acesta este, poate, singurul moment în care poate să-și facă o revenire cât de cât. Astfel, a dat niște telefoane și le-a ordonat subordonaților să „îndrepte” (până și) scandările împotriva adversarilor săi politici, într-o încercare de manipulare ieftină. La fel ca activitatea lui de primar în ultimul mandat…. ar spune unii.

  Dar despre acest subiect… în zilele următoare. Până atunci… citiți și Arădenii între hoții lui Fifor și cei ai lui Falcă!

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.