sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Falcă anunță: „UTA va primi o primă tranșă de 800 de mii de euro în 2024!” Meszar râde și-și scarpină… palmele

  de Lucian Dănilă | 26 ianuarie 2024, 1:29 PM | Recomandările editorilor | Sport

  7

  Gheorghe Falcă, fost primar al Aradului și – fără teama de a greși – conducătorul din umbră al orașului de pe Mureș, a anunțat într-o conferință de presă pe care a susținut-o la sediul PNL Arad suma de bani cu care va fi ajutat clubul UTA în prima jumătate a anului 2024 cu bani de la bugetul local.

  „UTA trebuie ajutată. Toate s-au scumpit și este nevoie ca echipa Aradului să primească ajutor. Astfel, va fi alocată într-o primă tranșă pentru anul 2024 suma de 800.000 de euro”, a spus europarlamentarul Gheorghe Falcă în conferința de presă.

  Alexandru Meszar râde și își freacă… palmele. Asta după ce vreme de mai bine de două luni de zile s-a plâns că UTA a pierdut aproximativ 700.000 de euro din cauză că cei de la Primăria Arad au decis să schimbe gazonul tocmai când Bătrâna Doamnă juca pe teren propriu cu Rapid, Dinamo sau Universitatea Craiova. Din ceea ce ne aducem aminte, meciurile cu Rapid și cu Dinamo, ambele disputate la Oradea, s-au disputat cu casa închisă…

  În ultimii ani, UTA a primit an de an în jur de un milion de euro, cinci milioane de lei, bani de la bugetul local prin Centrul Municipal de Cultură Arad (CMCA).

  Citește și:

  Mészár, viceprimarul de UTA și complicele lui Falcă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Se confirmă că deși Falcă nu mai e primar de 6 ani tot el și clica lui împart bugetul municipiului.
   Nu există vreo strategie sau plan de dezvoltare multianual pt acest oraș subjugat, decât un cumul de interese care îl secătuiesc de resurse și potențialul care a mai rămas.
   Trist foarte trist că arădenii nu iau atitudine continuă să suporte complice nedreptățile făcute într-un oraș acaparat de diverse mafii inclusiv ale anumitor culte religioase.

   +19 voturi
   +1
   -1
  2. S-au terminat banii lui Meszar de furat si impartit pe comisioane.
   Deja i-a prezentat Renic o lista noua de transferuri ca vrea sa ajunga la 30 intr-un sezon, record absolut.
   Hai baietii, votati cascavalul ca altefel nu mai ajunge UTA la matineu in Liga a 2-a la toamna!
   Hai ca se poate, ca a dat ordin sefu’, ca cica de cand e europarlamentar ii bate vantu’n conturi.

   +1 voturi
   +1
   -1
  3. Poate că această strategie de a susţine echipa UTA e să nu intre în conflict cu suporterii cinstiţi şi admirabili ai echipei. În rest cu ce drept împarte el banii după mintea lui de inginer pe hârtie ? Ce ? aceşti banii sunt ai lui sau a familiei sale de e aşa sigur pe el ? trebuia să-i dea din ce a furat din băncile şi coşurile de gunoi de pe Meţianu şi din alte porcării ştiute şi neştiute ! Tupeu de borfaş

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.