Facultatea de Teologie Ortodoxă a UAV, partener al Academiei Române

  de Special Arad | 31 May 2022, 5:22 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion Felea” din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad în parteneriat cu Academia Română organizează Simpozionul Național  „Istorie, cultură și spiritualitate în secolele XIX-XX. Academia Română și Teologia arădeană”

  Evenimentul se va desfășura în 3 si 4 iunie la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion Felea” Arad și face parte din șirul evenimentelor dedicate Bicentenarului Teologiei Arădene.

  Sunt așteptați să participe academicieni, profesori de istorie și teologie, specialiști și cercetători de la universitățile din țară, acestora adăugându-se profesorii de teologie, istoricii și cercetătorii locali.

  afist teologie

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.