vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Facebook pregătește butonul mult așteptat! Vezi ce faci dacă te enervează ceva!

  de - | 15 septembrie 2015, 11:02 PM | Social Media

  0

  Una dintre cele mai cerute modificări de către fanii reţelei sociale Facebook este pe cale să devină realitate. Mark Zuckerberg a declarat că butonul de „Dislike” este foarte aproape de testele finale, fiind încă în lucru.
  După ani de speculaţii şi zvonuri, Mark Zuckerberg poate, în final, să ofere o poziţie oficială a Facebook despre butonul de „Dislike”, CEO-ul reţelei sociale explicând că un astfel de buton se va adăuga butonului deja existent, de „Like”.

  La o întâlnire ţinută marţi la sediul companiei Facebook, Zuckerberg a confirmat faptul că butonul de Dislike va fi disponibil în curând, explicând că acesta le va permite utilizatorilor să îşi exprime emoţiile într-un mod mai realist şi le va oferi posibilitatea unei alegeri.

  „Oamenii au întrebat de butonul de „Dislike” de mulţi ani şi probabil sute de oameni au cerut asta. Astăzi este o zi specială pentru că e prima în care pot spune că muncim la asta şi suntem foarte aproape de a face un test”, a declarat Zuckerberg, conform CNBC.

  Până acum, a susţinut Zuckerberg, compania a evitat implementarea unui buton de „Dislike” pentru a nu susţine un sistem de tip Reddit, care încuraja voturile, scrie Business Insider.

  „Ceea ce vreau este abilitatea de a îmi exprima empatia. Nu fiecare moment este cel potrivit”, a mai spus Zuckerberg, care a adăugat că butonul de „Dislike” va fi disponibil în curând.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.