Facebook pregătește butonul mult așteptat! Vezi ce faci dacă te enervează ceva!

  de - | 15 septembrie 2015, 11:02 PM | Social Media

  0

  Una dintre cele mai cerute modificări de către fanii reţelei sociale Facebook este pe cale să devină realitate. Mark Zuckerberg a declarat că butonul de “Dislike” este foarte aproape de testele finale, fiind încă în lucru.
  După ani de speculaţii şi zvonuri, Mark Zuckerberg poate, în final, să ofere o poziţie oficială a Facebook despre butonul de “Dislike”, CEO-ul reţelei sociale explicând că un astfel de buton se va adăuga butonului deja existent, de “Like”.

  La o întâlnire ţinută marţi la sediul companiei Facebook, Zuckerberg a confirmat faptul că butonul de Dislike va fi disponibil în curând, explicând că acesta le va permite utilizatorilor să îşi exprime emoţiile într-un mod mai realist şi le va oferi posibilitatea unei alegeri.

  „Oamenii au întrebat de butonul de “Dislike” de mulţi ani şi probabil sute de oameni au cerut asta. Astăzi este o zi specială pentru că e prima în care pot spune că muncim la asta şi suntem foarte aproape de a face un test”, a declarat Zuckerberg, conform CNBC.

  Până acum, a susţinut Zuckerberg, compania a evitat implementarea unui buton de “Dislike” pentru a nu susţine un sistem de tip Reddit, care încuraja voturile, scrie Business Insider.

  „Ceea ce vreau este abilitatea de a îmi exprima empatia. Nu fiecare moment este cel potrivit”, a mai spus Zuckerberg, care a adăugat că butonul de “Dislike” va fi disponibil în curând.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.