vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Facebook încurajează participarea la vot. Vezi mesajul personalizat pe care îl trimite membrilor!

  de Special Arad | 10 noiembrie 2019, 10:59 AM | Recomandările editorilor | Social Media

  0

  La scurt timp dupa deschiderea urnelor în țară, pe rețeaua de socializare Facebook a apărut un îndemn pentru români. Persoanele care au votat sunt încurajate să distribuie faptul că au participat la alegerile prezidentiale 2019, iar cei care încă nu au ajuns la urne sunt trimiși către pagina oficală a Autorității Electorale Permanente, pentru mai multe informații despre alegeri.

  fb2

  57.840 de romani au votat în secțiile din țară în primele 10 minute de la deschiderea urnelor, potrivit datelor Biroului Electoral Central. 

  Votarea în țară a început duminică la ora 7.00 și se va încheia la ora 21.00.

  Potrivit Biroului Electoral Central, un numar de 18.748 de sectii de votare vor fi deschise duminica, 10 noiembrie, la alegerile prezidentiale, iar in strainatate 835 pentru romanii de peste hotare. In competitia pentru prezidentiale s-au inscris si au fost validati 14 candidati.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.