Facebook i-a închis contul! Motivul l-a enervat extrem de tare (FOTO)

  de Special Arad | 10 decembrie 2015, 10:28 AM | Internaţional

  0

  Tânărul care trăiește acum în Melbourne, Australia, a postat pe Facebook o fotografie a pașaportului său pentru a demonstra fără urmă de îndoială că poartă numele de „Phuc Dat Bich” (n.r. ”F****o pe c***a aia” – traducere din engleză).

  Nu e de mirare că Facebook a blocat acest cont de mai multe ori, sub pretextul că este ”fals și induce în eroare”. „Este foarte enervant faptul că nimeni nu mă crede atunci când spun că este numele meu întreg și legal. Am fost acuzat că folosesc un nume fals și care induce în eroare, fapt pe care în consider jignitor. Este pentru ca sunt asiatic? Nu-i așa?”, a scris tânărul pe Facebook, alături de fotografiile pașaportului său.

  Răspunsurile pe care le-a primit au variat de la sfaturi cum că ar trebui să-si schimbe numele, la încurajări să nu cedeze. Au fost, de asemenea, și voci care sunt de părere că pozele cu pașaportul sunt trucate.

  SURSA: antena3.ro

  PHUC2 PHUC3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.