Facebook a anunțat că lansează funcția care permite utilizatorilor să transmită direct un apel video cu 50 de persoane

  de Special Arad | 24 July 2020, 7:10 PM | IT | Social Media

  0

  Facebook a anunţat joi că lansează o funcţie care va permite utilizatorilor să transmită în direct un apel video cu până la 50 de persoane, transmite Reuters.

  Utilizatorii vor putea invita persoane să participe la ”Messenger Rooms”, inclusiv persoane care nu au un cont pe Facebook, pentru apeluri video de grup, iar apoi vor putea transmite în direct, pe orice profil, pagină sau grup de pe platforma Facebook, informează News.ro.

  Inițiativa intensifică eforturile Facebook de a profita de creşterea puternică a cererii pentru servicii de video conferinţe declanşată de criza noului coronavirus, care a transformat Zoom Video Communications într-un nume cunoscut de toată lumea.

  Alte companii de tehnologie au lansat servicii similare pentru a atrage utilizatorii. Google, de exemplu, permite utilizatorilor să găzduiască gratuit conferinţe video pe Meet.

  Facebook a anunţat că începând de joi lansează în unele ţări funcţia pe platforma sa şi pe Messenger şi că în curând va extinde serviciul în toate ţările unde este disponibil Messenger Rooms.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.