Fabrica „Astra Vagoane Călători” din Arad, dat ca exemplu bun de business românesc în emisiunea „România Fast Forward” de pe Digi24

  de Special Arad | 11 iulie 2017, 8:57 AM | Business | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Există o Românie a oamenilor de succes, a celor care şi-au construit afaceri sau cariere prin muncă şi hotărâre. Sunt oameni care nu au făcut compromisuri, au depus eforturi pentru a reuşi chiar şi într-un mediu neprietenos şi instabil. Ei sunt personajele campaniei „România Fast Forward” de la Digi24, iar în această săptămână, atenția postului de televiziune s-a îndreptat înspre Arad.

  Politicienii se plâng de lipsa industriei controlate de oameni de afaceri români, dar în acelaşi timp nu îi sprijină deloc. Industriaşii locali sunt eliminaţi din start la licitaţiile statului cu toate că au comenzi importante din străinătate. De fapt, exporturile îi ţin în viaţă. La Astra Vagoane Călători, un antreprenor român (Valer Blidar) a reuşit să dezvolte produse care rivalizează cu cele ale marilor grupuri ale lumii, după ce a preluat o fabrică în pragul falimentului. Însă comenzile din România sunt sporadice, scrie digi24.ro.

  Citește continuarea AICI.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.