„Extratereștri universali” la Teba

  de Special Arad | 12 May 2016, 10:30 AM | Cultură

  0

  Actorul arădean Andrei Elek și artistul freelancer bucureștean Andrei Raicu ne aduc la Teba un performance teatral interactiv, un parc de distracții al alienării politice și naționaliste europene: „Euralien”, după Goran Stefanovski.

  Sâmbătă și duminică seara (14 și 15 mai, orele 20:30), în Hala Teba dinspre Str. Dacului, arădenii sunt invitați la o expoziție a efectelor ridicole și tragice a intoleranței umane, care, în extremele sale, duce la șovinism și naționalism. „Euralien” este ca un târg care prezintă mai multe colțuri ale Europei (deși, în majoritate din țările baltice și balcanice). Un showcase al „extraterestrului universal” care trăieste în fiecare om și care are față. Performance-ul ne va arăta cât de ușor cădem pradă acestui monstru, din moment ce el nu trăiește în afara noastră ci în noi înșine.

  Intrare: 25 lei

  REGIE SI ADAPTARE: Andrei Elek și Andrei Raicu

  MIȘCARE SCENICĂ ȘI COREGRAFIE: Atilla Bordas

  ART DESIGN: Linda Barkasz

  MUZICĂ ȘI SOUND DESIGN: Andrei Raicu

  MUZICĂ LIVE: Andrei Kraemer, Adrian Dodean, Mihai Dumitrescu

  DISTRIBUȚIE:

  Amalia Huțan
  Olga Torok
  Roxana Sabău-Nica
  Carmen Vlaga-Bogdan
  Atilla Bordas
  Florin Covalciuc
  Alex Mărgineanu
  Robi Pavicsits
  Călin Stanciu

  PRODUCĂTOR: Asociația PUNCT
  PARTENERI: Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, CitiZenit, Sonorizarearad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.