vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Extraordinara poveste a unei ospătărițe ce le-a făcut cinste unor pompieri salvatori

  de - | 28 septembrie 2015, 9:47 PM | Internaţional

  0

  Tim Young și Paul Hullings, doi pompieri din New Jersey, au mers într-o dimineaţă într-o cafenea pentru a lua micul dejun. Erau extrem de obosiţi, după o tură de 12 ore plină de evenimente.
  Chelnerița care i-a servit în acea zi, Liz Woodward, i-a auzit pe cei doi pompieri discutând despre tura obositoare pe care o avuseseră și a decis să le facă o surpriză.
  În momentul în care Tim si Paul au mers să plătească, au rămas surprinși. În loc să primească nota de plată, au primit acest mesaj: „Azi fac eu cinste cu micul dejun. Vă mulțumesc pentru că salvați oamenii care au nevoie de ajutor și pentru că voi alergați spre locurile din care alții aleargă să iasă”.
  Emoționați, i-au mulțumit chelneriţei pentru gestul ei minunat. Tim a relatat acesta întâmplare pe pagina sa de Facebook:
  „Un gest atât de nobil și de distinct. Vă recomand sî mergeți la cafeneaua lui Liz și daca se întâmplă ca ea să vă servească, lăsați-i un bacșis mare”.
  Povestea nu se termina însă aici. Pompierii au aflat că tatăl lui Liz, Steve, este cvadriplegic și este paralizat de 5 ani. Liz a fondat în iarnă o pagina specială pentru a strânge bani suficienți achiziționarii unui automobil special pentru persoanele cu handicap. Tim și-a mobilizat prietenii de pe Facebook să facă donații în contul lui Liz.
  În doar câteva zile, ea a strâns suma de $70,000 – cu mult mai mult decât cei $17,000 de care ea avea nevoie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.