ExclusivExtraordinar! Ca să-l imite pe Falcă o mie la sută și Sergiu Bîlcea pleacă în Japonia! Cică… să prindă și tsunami-ul

  de O. Peniță | 23 mai 2018, 11:09 AM | Pamflet | Topic special

  0

  În urmă cu trei zile, chiar în timpul în care primarul Falcă își făcea selfie video din Japonia, cuplul Bîlcea-Pistru (da, la Geanina ne referim!), la o cafea, dimineața, imediat după trezire, încercau să pună la cale strategia politică pentru următoarele săptămâni. Și, cum nu-s invitați vineri, niciunul dintre ei, să bea un sake la ziua de naștere a deputatului Eusebiu Pistru, nu au avut în cap decât varianta, sută la sută originală, să fugă din Arad. Mai nou, nici gunoaiele de pe străzi nu le dau pace, neștiind să ofere arădenilor explicațiile de rigoare, așa cum nu le dă pace nici inaugurarea, de către arădenii adevărați, a Stadionului UTA.

  Astfel, mai liberali decât liberalii simpli, cei doi au sunat la o agenție de turism și au comandat un singur bilet spre Japonia. Cum un singur bilet? Așa bine, Geanina nu merge că, cică, nu se înțelege bine nici cu limba română, darămite cu cea japoneză! Și-atunci nu mai bine stă ea în fotoliu și își traduce singură ce spune Gheorghe Falcă când acesta le explică celor de la Banca Mondială, încât îl dor mâinile, că Aradul e cea mai mare forță economică din România, și pe Bîlcea când repetă ca „orbețul” după dictarea Stăpânului său din fruntea partidului.

  În fine, doar am glumit nițel. Nu pleacă Sergiu Bîlcea în nicio Japonie, doar am vrut să mai scoatem o dată în evidență caracterului vicelui de la CJ Arad, căruia îi cam lipsesc ideile de multă vreme (sau, poate, dintotdeauna) și îl copiază pe Gheorghe Falcă cu orice prilej, până la exasperare.

  Iar acum în final, cu sinceritate o spunem, cine e în stare să pună pariu că o să îl vedem îmbrăcat pe Bîlcea în costum de pilot la Raliul Aradului, asemeni lui Gheorghe Falcă ani la rând? Doar și pe asta trebuie s-o copieze… Sau, nu?

  P.S. Nu avem cum, acum la final, să nu ne imaginăm următorul monolog:

  Sergiu Bîlcea: Geani, dacă tot mă duc, cheamă un consilier dintre ăia mulți pe care îi am angajați și spune-i să îmi pregătească un eseu despre kamikaze. Cum ce e ăla? O să vezi, o să vezi…

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.