miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Expoziție de artă cu tematică oenologică, în premieră la Arad

  de Special Arad | 7 septembrie 2015, 10:57 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: În premieră pentru orașul nostru, va avea loc mâine o expoziție de artă cu tematică oenologică, unde, în mod simultan, șase importanți producători de vin vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a degusta vinuri de top.
  Expoziția este organizată de Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați, exponatele fiind create chiar de membrii clubului. Expoziția va fi vernisată marți, 8 septembrie, de la ora 18, lucrăriile fiind accesibile publicului pentru doar patru ore. Evenimentul va avea loc în curtea Centrului Cultural Judeţean Arad, instituție care este partener al evenimentului.
  Șase crame importante – cinci din România și una din Italia – sunt sponsori ai expoziției. În cadrul evenimentului artistic vor avea loc, simultan, șase degustări de vin oferite de producători. Expoziția va fi împărțită pe mai multe secțiuni: picturi cu vin roșu, obiecte din dopuri de plută, corpuri de iluminat create din sticle de vin, fotografii artistice din crame europene, obiecte din lemn necesare oricărui amator de vin, bijuterii hand-made ce reproduc culorile vinurilor preferate.
  Asociaţia Vestik este primul ONG din România care și-a propus, în anul 2010, să promoveze vinul românesc. Sub umbrela acestei asociații a apărut, cu mai bine de trei ani în urmă, Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați, club ce organizează, periodic, evenimente tematice în propriile săli de degustare din Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.