Expoziția interactivă „Laborator” revine la Complexul Muzeal Arad. Copiii pot participa la experimente din domeniul fizicii și chimiei

  de Special Arad | 31 octombrie 2018, 8:35 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Complexul Muzeal Arad este co-organizator a celei de-a doua ediții a expoziției interactive Laborator 2.0, eveniment muzeal la care vor participa peste 2000 de elevi, din clasele primare si gimnaziale.

  Laborator 2.0 este construit în jurul lumii pline de curiozitate, mister și fascinație a simțurilor. Expozitia este dedicata stiinței, cu experimente demonstrative din domeniile biologiei și fizicii, pe intelesul copiilor, cu vârsta cuprinsă între 6 si 14 ani.

  „Mulțumită reacțiilor și a aprecierilor celor peste 100.000 de vizitatori care au participat la aceasta expozitie organizata la Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi – aducem si in ARAD, pentru a doua oara, aceasta experienta destinata in special elevilor claselor primare și gimnaziale. Prin aceasta dorim sa le oferim posibilitatea de a interactiona in mod practic cu legi, fenomene și concepte din biologie și fizică”, a spus Monica Sandu, organizator al evenimentului.

  Loc: Expozitia Stiințele Naturii/Complexul Muzeal Arad
  (Palatul Cultural – Piata George Enescu 1, intrarea dinspre Parcul copiilor)
  Perioada: 06 noiembrie – 29 noiembrie 2018
  Orar: Luni – Vineri intre orele 08:00 – 13:00
  Pretul unui bilet: 12 lei (adulții insotitori de grupuri au acces gratuit).
  Rezervări: Tel. 0760 241 115 Monica Sandu (organizator Expo Laborator Arad)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.