marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Expoziția absolvenților cursului autorizat de specializare în fotografie organizat de Foto Club Arad

  de Special Arad | 25 februarie 2020, 8:33 AM | Cultură

  0

  Asociația Foto Club Arad, în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad, vă invită miercuri, 26 februarie, ora 18, la deschiderea unui nou salon de fotografie: la Sala Clio vor fi prezentate 53 de imagini realizate de către absolvenții cursului autorizat de specializare în fotografie organizat de asociația Foto Club Arad.

  Cei opt autori sunt: Carmen Cristina Băbuțău, Cristian Borod, Roxana Patricia Brescan, Alexandra Cosma, Denis Alin Dițoiu, Silviu Cristian Hăidăuțu, Eryka Tuska, Andrei Petru Vlad.

  „Temele și subiectele surprinse în imagini de fiecare dintre absolvenți reflectă puțin și din personalitatea lor. Deși câțiva dintre ei sunt încă la început de drum, sunt sigur că se vor dezvolta și perfecționa în anii ce vor veni. Felicitări celor care au absolvit acest curs și care au avut … curaj să arate publicului arădean fotografiile realizate până acum!”, spune Mircea Boran, președintele Asociației Foto Club Arad.

  „Asociația noastră organizează în continuare cursuri autorizate de fotografie, dar și cursuri de inițiere adulți, editare imagine, precum și altele, gratuite, pentru copii. Încă se mai găsesc câteva locuri pentru cei care doresc să afle o parte din tainele fotografiei”, a mai adăugat președintele asociației.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.