luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Expo Arad pregătește Târgul Primăverii

  de Special Arad | 7 aprilie 2017, 11:51 AM | Știri Arad

  0

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, organizatorul Târgului Primăverii, eveniment organizat în perioada 20 -23 aprilie, la Expo Arad, pregătește pentru arădeni o ofertă bogată și diversificată, care să satisfacă cele mai rafinate gusturi.

  Înscrierile se apropie de final, peste 90% din spațiile interioare și exterioare alocate evenimentului fiind ocupate. Cei interesați să ocupe unul din ultimele standuri disponibile pot contacta organizatorul la tel. 0730 188 292, [email protected].

  Ca și la edițiile precedente, Târgul Primăverii reunește mai multe secțiuni:

  Gardenia – o simfonie de culori pentru iubitorii de flori și spații verzi

  Flori naturale în ghivece, răsaduri, arbori și arbuști ornamentali pentru exterior, flori pentru balcoane, terase, semințe de flori, iarbă, materiale, unelte și utilaje pentru grădinărit (folie solar, pungi, saci, mașini de tuns gazonul, pompe de stropit, furtune, aspersoare), vase din sticlă, suporturi pentru flori, statuete, sere, sisteme de umbrire/irigare, îngrășăminte, servicii de arhitectură peisagistică.

  Estival – cele mai bune oferte de vacanță în țară și străinătate

  Agențiile de turism și complexele de petrecere a timpului liber și a vacanțelor prezente la eveniment vor oferi vizitatorilor cele mai interesante destinații turistice pentru petrecerea concediului în țară și străinătate. Vizitatorii vor mai putea găsi oferte pentru city break-uri, turism cultural, religios și de business, agroturism, turism balneo-climateric, croaziere şi destinații exotice de vacanță.

  Salon de mobilier pentru casă și grădină

  Producători şi comercianţi de mobilier pentru casă și grădină vor fi prezenți și în acest an la târgul Primăverii. Vizitatorii pot găsi la Expo Arad o gamă variată de produse, pentru toate gusturile: mobilier din lemn masiv şi pal melaminat, canapele și tapiţerii, saltele, paturi, somiere și accesorii pentru dormit, mic mobilier, seturi pentru grădini și terase.

  Bunuri de larg consum și hobby

  O gamă variată de produse destinate publicului larg: încălțăminte, electrocasnice, dulciuri și produse de patiserie, siropuri naturale, miere de albine și produse apicole, produse handmade, produse pentru întreținerea și decorarea casei, biciclete pentru copii și adulți și multe altele.

  Și pentru că a venit primăvara și arădenilor le place să mănânce în aer liber, cei care vor vizita târgul pot servi preparate culinare proaspăt pregătite pe grătar la terasa amenajată  la Expo Arad.

  Programul de vizitare a târgului:

  joi – vineri, 11:00 – 20:00, sâmbătă, 10:00 – 20:00, duminică 10:00 – 16:00

  Transport GRATUIT pe ruta Podgoria – Expo Arad și retur.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.