sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Explozie puternică în orașul Gherla, în seara Revelionului… și nu de la artificii. Un septuagenar a murit

  de Special Arad | 1 ianuarie 2015, 2:03 PM | Naţional

  0

  Explozie puternică la Gherla, cu trei ore înainte de a intra în Noul An. Centrala termică de la subsolul unei case a sărit în aer. Un bărbat în vârstă de 75 de ani şi-a pierdut viaţa în urma deflagraţiei. Rudele bărbatului, aflate şi ele în locuință, au scăpat cu viaţă.

  Explozia a avut loc cu numai trei ore înainte de Anul Nou. Proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 75 de ani, se afla în beciul unde era instalată centrala în momentul exploziei.

  Rudele bărbatului, aflate în locuință, au sunat disperate la 112. La faţa locului au ajuns două autospeciale de pompieri, una de la Gherla și alta de la Dej. Victima a murit carbonizată.

  Din fericire însă, restul familiei persoanei decedate a scăpat cu viaţă. Încăperea în care era instalată centrala a fost însă devastată.

  Sursa: B1 TV

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.