Explozie controlată pe stadionul Old Trafford din Manchester (Video)

  de Special Arad | 16 May 2016, 8:21 AM | Internaţional | Topic special

  0

  Poliţia din Manchester a confirmat, duminică, faptul că o explozie controlată a avut loc pe stadionul Old Trafford, după descoperirea unui pachet suspect în aripa de nord-vest a arenei, înaintea meciului Manchester United – Bournemouth, din ultima etapă a sezonului din Premier League, notează BBC.

  Un pachet suspect a fost găsit în aripa de nord-vest a stadionului, în zona toaletelor. Ulterior, poliţia din Manchester a confirmat că era vorba de un telefon mobil lipit de ţevile de gaze.

  Poliţia din Manchester a confirmat că pachetul descoperit a fost distrus într-o explozie controlată ce a avut loc chiar la stadion. BBC notează că trei maşini de pompieri au venit la faţa locului.

  Stadionul Old Trafford a fost evacuat cu 10 minute înainte de startul partidei Manchester United – Bournemouth, din ultima etapă a sezonului din Premier League. Meciul a fost iniţial amânat cu 45 de minute, după care forţele de ordine au decis că riscul disputării partidei e prea mare. 20.000 de fani erau deja pe stadion în momentul în care s-a decis evacuarea.

  Potrivit BBC, câini special antrenaţi au fost aduşi pe stadion pentru detectarea unor potenţiali explozibili.

  Meciul Manchester United – Bournemouth a fost amânat pentru o dată ce va fi anunţată ulterior.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.