Explozie într-un bloc din Tulcea: 4 oameni la spital, 24 de garsoniere afectate

  de Special Arad | 14 noiembrie 2019, 8:10 AM | Naţional

  0

  (foto: Mediafax.ro)

  O explozie s-a produs joi dimineață într-un bloc de garsoniere din orașul Tulcea, 4 oameni ajungând la spital. 24 de garsoniere și mai multe mașini parcate sunt afectate, scrie Mediafax.
  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Delta” Tulcea a fost solicitat în jurul orei 6:10 în urma unei explozii ce a avut loc într-un bloc de garsoniere din orașul Tulcea. 24 de garsoniere au fost afectate și mai multe autoturisme aflate în parcare. Explozia nu a fost urmată de incendiu.
  În urma exploziei, trei bărbați cu vârste de 31, 78, 22 de ani și o tânără de 18 ani au ajuns la Spitalul Județean Tulcea.
  Cauza exploziei nu a fost încă stabilită.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.