Experiment National Geographic. Cum vor arăta americanii în 2050

  de Special Arad | 12 aprilie 2014, 3:10 PM | Monden

  0

  Numărul relaţiilor interrasiale este în plină creştere, iar revista National Geographic a subliniat cum vor arăta americanii în următorii zeci de ani. Combinaţiile de rase au dus la dezvoltarea de noi trăsături, care păstreaza şi semne ale asiaticilor, şi ale afro-americanilor, dar şi ale rasei caucaziene, scrie gandul.info.

  O serie de fotografii relevă chiar aceste schimbări prin care au trecut oamenii, din punct de vedere al aspectului fizic, fără ca imaginile să fie prelucrate.

  interrasial3

   

  Potrivit sursei citate, în anul 2000, aproape 6,8 milioane de oameni s-au declarat interrasiali, iar numărul lor a sărit, în doar zece ani, la nouă milioane. Mai mult, căsătoriile interrasiale au ajuns la 8,4% din totalul mariajelor din SUA.

  Un aspect încurajator pentru dezvoltarea conceptului de noi rase este şi diferenţa de mentalitate. Dacă în urmă cu câteva zeci de ani oamenii erau destul de sceptici faţă de cuplurile formate din parteneri de rase diferite, acum, în special tinerii sub 30 de ani, sunt mult mai deschişi către această idee. Printre factori, educaţia în sine şi standardul de viaţă. Din acest motiv, tocmai în zonele nedezvoltate, unde sărăcia este promeninentă, conceptul de cupluri interrasiale este încă privit într-o lumină negativă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.