vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Exercițiu al reprezentanților Crucii Roșii și al pompierilor la „Guala Pack” Nădab

  de Special Arad | 14 martie 2018, 2:32 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Evenimentul „Guala Pack” din Nădab s-a desfășurat în colaborare cu angajații companiei, un echipaj din partea celor de la Crucea Roșie și, bineînțeles, Garda de intervenție Pompieri nr.2 Chișineu Criș care a partcipat cu 2 echipaje de interverntie.
  Scopul acestui exercițiu a fost pregătirea angajaților pentru a reacționa cât mai repede și corect în cazul unui incendiu sau al altui caz de urgență, scenariul constând în stingerea focului, evacuare personal, bunuri, recunoaștere, salvare și acordare prim ajutor.

  În cadrul acestei activități, un număr de 12 angajați au parcurs un curs de acordare prim ajutor în caz de accidente la locul de muncă, 8 ore, susținut de dr. Dragoș Samuel, medic resident Urgențe, Spitalul Județean Arad. Cursanții au participat și la acordarea de prim ajutor în timpul aplicației alături de voluntarii filialei de Cruce Roșie.
  Reușita evenimentului s-a confirmat pentru toate părțile implicate. Este foarte necesar ca asemenea acțiuni să fie realizate în unități economice, acțiuni care să conștientizeze personalul angajat la pericolele care pot apărea în situații de urgențe, la modul corect de intervenție și, nu în ultimul rând, importantă e intervenția corectă în acordarea primului ajutor pentru salvarea de vieți omenești.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.