duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Crucea Roșie Arad a dat daruri și a plimbat copiii din Turnu și Sederhat cu Tramvaiul lui Moș Crăciun

  de Special Arad | 13 decembrie 2023, 7:44 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Crucea Roșie Arad / Facebook)

  Membrii filialei din Arad de la Crucea Roșie au făcut un tur al orașului cu Tramvaiul lui Moș Crăciun, alături de mai mulți copii din Turnu și Sederhat, cărora le-au dat și daruri de Sărbători.

  „Tradiția continuă și în acest an! Peste 30 de copii din Turnu-Sederhat, care nu au avut parte de a merge vreodată cu tramvaiul, au putut fi impresionați, avându-l vatman pe însuși Mos Crăciun.

  Cu emoții și bagajul plin de poezii și cântece pentru el, au reușit să îl bucure pe Moșul, iar la final, avându-i ca ajutoarele lui de nădejde pe voluntarii filialei noastre, au primit dulciuri, jucării și cadouri fiecare dintre ei.

  Activitățile specifice acestei perioade vor continua și în zilele următoare, mulțumim tuturor celor care s-au implicat în această frumoasă activitate cu o lungă tradiție în cadrul filialei noastre!”, a transmis Crucea Roșie Arad.

   

  Citește și: Tramvaiul lui Moș Crăciun și-a reluat cursele. Până când va fi pe șine · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.