miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul Muncii exclude categoric majorarea vârstei de pensionare peste 65 de ani

  de - | 20 martie 2023, 2:45 PM | Naţional

  1

  Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni că reprezentanții PSD nu vor susține majorarea vârstei de pensionare peste 65 de ani. Sub nicio formă, a spus ministrul care a adăugat că prioritatea este creșterea speranței de viață a românilor.

  „Noi întâi trebuie să ne ocupăm de speranța de viață, în special de speranța de viață sănătoasă… apoi să vorbim despre creșterea vârstei de pensionare, dar acum nu este cazul”, a declarat Marius Budăi, în timpul unei conferințe de presă.

  „Sub nicio formă, nu susținem majorarea vârstei de pensionare peste 65 de ani. Dacă vorbim despre acordarea de stimulente pentru cei care vor să rămână în activitate este foarte bine”, a precizat ministrul Marius Budăi.

   

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. dorim sa stim daca varsta de pensionare este valabila la toti cetatenii romani indiferent de functia pe care o ocupa. Incepem cu cei care ies la pensie la 46-48 de ani – pt ei este valabila aceasta propunere? doar vrem si noi oamneii din romania sa stim cum sa ne oprim furia fata de imposibilele inventii legislative.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.