sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Evoluție, frate! Poșta Română introduce plata cu cardul

  de - | 11 octombrie 2018, 8:40 PM | Naţional

  1

  Poşta Română va introduce posibilitatea plăţii cu cardul bancar la ghişeu, urmând să asigure acest serviciu în 1.000 de oficii până la sfârşitul acestui an.

  „Contractul a fost semnat cu UniCredit Bank. Într-o primă fază, POS-urile vor fi montate în 450-500 de oficii din oraşele mari, municipii şi capitale de judeţ. Restul vor fi montate până la finele acestui an în oraşele mai mici şi comunele mai mari”, au declarat pentru profit.ro surse din cadrul Poştei Române.

  Licitaţia pentru cele 1.000 de POS-uri a fost lansată în luna mai, iar aparatele vor fi montate în maximum 60 de zile de la semnarea contractului, conform caietului de sarcini al licitaţiei. Poşta este cel mai mare operator local de profil, are peste 23.000 salariaţi şi o reţea teritorială de aproximativ 5.600 de unităţi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.