marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Evitați parcarea din Atrium Mall! E ziua aceea… E Halloween (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 31 octombrie 2017, 4:31 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. „Evitați parcarea din Mall. Se face jumătate de metru in 15 minute”, scrie Laura pe grupul de Facebook Radar Arad și se simte nervoasă.

  Într-adevăr, este ziua aceea, ziua copiilor vopsiți pe față cu ocazia sărbătorii de Halloween. Zeci de copii și părinții lor, majoritatea cu mașini, au luat cu asalt Atrium mall, acolo unde petrecerea de Halloween a început la ora 13 și se va încheia odată cu închiderea centrului comercial, la ora 22.

  Prin parcare se aud multe claxoane, șoferii sunt majoritatea precum Laura, nervoși, dar – spunem noi – asta nu e o surpriză. La Atrium Mall mereu se întâmplă așa atunci când sunt sărbători sau este vreun eveniment.

  Semaforul din fața centrului comercial merge pe culoarea galben intermitent, astfel că mașinile ies chiar și câte una la un minut, ceea ce face ca blocajul din parcarea mall-ului să dureze.

  mall

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.