vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Evaluarea Națională a absolvenților de clasa a VIII-a a ajuns la final. 17 elevi arădeni au lipsit de la ultimul examen

  de Special Arad | 25 iunie 2021, 1:39 PM | Educaţie

  0

  Comunicat Astăzi, 25 iunie, s-a desfășurat a treia probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (Limba maternă) – sesiunea 2021, doar pentru elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă

  Au fost prezenți 122 candidați. Nu s-au prezentat la examen 17 candidați (12,23%). Nu a fost eliminat nici un candidat pentru fraudă.

  Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limbă maternă vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00. Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

  Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

  Rezultatele finale vor fi afișate duminică, 4 iulie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.