Eugen Neagoe, antrenor „U” Craiova: „UTA joacă foarte dur”

  de Lucian Dănilă | 11 March 2023, 3:11 PM | Sport

  0

  Eugen Neagoe a comentat victoria echipei sale în meciul de aseară contra arădenilor de la UTA, dar nu a făcut nicio referire la vreo greșeală de arbitraj. În schimb, antrenorul oltenilor susține că UTA este o echipă agresivă care joacă foarte dur.

  Nu am revăzut absolut nici o fază din timpul jocului și, sincer, aș putea spune vreo prostie acum. Nci că a fost, nici că nu a fost, greșeli s-au mai făcut de-a lungul timpului. Nu pot să comentez acea ultimă fază, chiar nu pot să comentez. În schimb, știam că joacă agresiv, le-am spus acest lucru jucătorilor noștri, le-am atras atenția încă de acum trei zile. Și anume că UTA este o echipă agresivă, care joacă foarte dur. Așa s-a întâmplat și etapa trecută, dacă îmi aduc aminte cei de la FCSB s-au plâns și cred că au avut și puțină dreptate, au fost acele faulturi ale lui Batha… Dar nu vreau să intru în detalii că mă pierd și îmi pierd concentrarea pe ce avem noi de făcut, dar sunt o echipă care joacă foarte agresiv, joacă dur. Dar nu cred că se poate pune problema de arbitraj”, a declarat Eugen Neagoe.

  Sunt puțin supărat, pentru că nu trebuia să primim gol la acel corner pe fond de dominare a noastră. Nu ne creau problem, dar a venit acea fază. Am pierdut o minge în terenul advers cu mare ușurință, iar după aceea le-am acordat un corner, efectiv i-am invitat în careul nostru și nu aș vrea să se mai întâmple lucruri de genul ăsta. În sfârșit, dacă adversarii au corner trebuie să ne marcăm oamenii, să nu primim gol. Știau fiecare ce au de făcut, lucrăm foarte mult aceste faze fixe, trebuie să fim mai responsabili, asta este singura mea nemulțumire în această seară. Și mai vreau să le mulțumesc și suporterilor, pentru că au crezut și au fost lângă noi până până la final. Ne-au împins de la spate și, sincer, băieții au demonstrat că merită să fie susținuți până în ultimul moment. Puteam să mai marcăm goluri, i-am prins pe spații mari și nu am luat cele mai bune decizii. Dar, e adevărat, au avut și ei iarăși ocazii la faze fixe, ne-au creat mari probleme. Dar, știam aceste lucruri, că sunt foarte periculoși la fazele fixe, dar și pe contraatac, de asta am făcut și schimbare. Pe Raul Silva nu l-am schimbat pentru că nu făcuse un joc bun, ba dimpotrivă, dar am vrut să forțăm, să marcăm goluri. L-am tras pe Screciu acolo, jucător care are o viteză mai bună și el și Zajko și am văzut schimbarea pe care au făcut-o ei. Otele trecuse atacant central și din cauza asta am făcut schimbarea, ca să putem să marcăm din nou. Vlădoiu putea să marcheze sau să dea pasă de gol, băieții și-au făcut treaba și merită felicitați. Întotdeauna sunt foarte importanți jucătorii care vin de pe bancă în timpul jocului, de asta suntem aici, să încercăm să facem modificări dacă ceva nu merge ca să câștigăm jocul”, a încheiat Neagoe.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.