Ești pretențios cu hainele tale și cu mediul înconjurător? Ofertă de nerefuzat de la Urban Wash | Video

  de - | 28 iunie 2019, 12:48 PM | Advertorial

  0

  Știm că ești pretențios când vine vorba despre hainele tale dar și când vine vorba de mediul înconjurător. Urban Wash vine în întâmpinarea ta cu o ofertă de nerefuzat pentru a avea mereu haine impecabile. Vă oferim servicii premium de curățare și călcare haine, lenjerii și alte țesături delicate.

  Descoperă și celelalte servicii oferite cu profesionalism de echipa Urban Wash: croitorie rapidă și broderie. La noi vei fi întâmpinat întotdeauna cu zâmbetul pe buze, hainele tale vor fi curățate ecologic cu tehnologii noi, prin care textura materialelor și intensitatea culorilor vor rămâne nealterate. Hainele vor avea un miros proaspăt și vor arăta ca noi. Știm că timpul tău este prețios, de aceea venim și la domiciliul tău din Arad pentru a colecta hainele murdare și apoi pentru a le livra curate și călcate.

  Pentru mai multe detalii ne poți contacta la tel +4 0740 969 620 sau ne poți găsi la pe site-ul nostru www.urbanwash.ro.

  Contactează-ne cu încredere!

  Urban Wash – Str. Cocorilor nr.48A, Arad (Adora Park)

  (P)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.