Brodigi.ro – Laborator textil pentru designerii și agențiile de publicitate din Arad

  de - | 13 noiembrie 2018, 8:16 AM | Advertorial

  0

  Dacă vrei să îți lansezi propria colecție vestimentară, dar îți lipsește un partener de nădejde, vino cu ideea ta la BRODIGI.RO iar aceștia îți pun în practică întreg conceptul. Fiindcă compania aparține unui fost absolvent al Facultății de Design din Arad, creatorii de branduri și imagine au posibilitatea de a-și lansa, inventa și personaliza propriile produse prin tehnica broderiei textile. Fie că este vorba de producători de tricouri, cămăși, cravate sau șepci, designerul Suna Michel, fondatorul companiei, oferă consultanță gratuită legată de personalizarea acestora în particular: „[…] practic brodăm branduri. Deși suntem noi, colaborăm deja cu designeri care și-au lansat propria linie de genți, portofele, căciuli și șepci personalizate. Pe scurt, ei vin la noi cu produsul croit sau finit iar noi îi punem la dispoziție broderia și eticheta, iar aceștia se pot lansa pe piață cu propriile produse. Dacă clientul nu are un produsul croit sau finit, ne ocupăm noi de acestea”.

  Site: www.brodigi.ro
  E-mail: [email protected]
  Telefon: 0754 532 277

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.