joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Este nebunie la ieșirea din țară, de minivacanța de 1 Decembrie. S-au format cozi kilometrice

  de Raluca Medeleanu | 30 noiembrie 2022, 11:49 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Nu e de mirare că românii au luat cu asalt punctele de trecere a frontierei din vestul țării, cu ocazia zilelor libere dintre 30 noiembrie și 4 decembrie, cu ocazia Sfântului Andrei și a Zilei Naționale a României. Aglomerația se resimte intens la toate punctele, formându-se cozi infernale întinse pe mai mulți kilometri.

  De exemplu, la punctul de trecere a frontierei Nădlac II (Csanadpalota) cozile sunt de peste 7 km la ieșirea din țară, iar conform site-ului oficial al Poliției de Frontieră se așteaptă câte 120 minute chiar dacă sunt deschise 7 artere. Aici a fost doborât și un record, căci 27.000 de români au ieșit din țară la acest punct de trecere a frontierei în ultimele 24 de ore.

  Nici la Nădlac I nu e cu mult mai bine, acolo fiind deschise 3 artere, iar timpii de așteptare fiind de 90 minute. La Turnu, harta indică tot semnale roșii, fiind deschise 4 artere, iar timpii de așteptare fiind estimați la 120 minute. La fel e situația și la punctul de trecere a frontierei de la Vărșand, unde sunt deschise 2 artere, iar timpii de așteptare sunt de 60 minute.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.