miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Este inginer dar nu a făcut duș de 12 ani! Motivul este incredibil

  de Special Arad | 17 septembrie 2015, 9:40 AM | Internaţional

  0

  David Whitlock este un inginer chimist care a ajuns să fie cunoscut în întreaga lume dintr-un motiv halucinant. Acesta susţine că nu a mai făcut duş de 12 ani de zile.

  În vârstă de 60 de ani, Whitlock are o teorie conform căreia bacteriile îi ţineau curaţi pe strămoşii noştri înainte de apariţia săpunului. După ultimele cercetări, ştiinţa a început să descopere tot mai multe beneficii aduse de bacterii organismului uman. Astfel, Witlock susţine că nu a mai făcut duş de 12 ani pentru că substanţele chimice din săpunuri şi şampoane distrug bacteriile din piele. Inginerul chimist foloseşte un spray ce combină mai multe bacterii şi care costă 49 de dolari, informează betaboston.com.

  Acesta a ieşit pe piaţă anul trecut iar compania AOBiome a anunţat că va începe să vândă şi gel de duş şi şampon cu bacterii vii.

  SURSA: evz.ro

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.