Erwin Bănulescu, universul său și un strop de nemurire din partea celor care nu l-au uitat (Foto)

  de - | 6 August 2018, 12:01 PM | Povești despre oameni | Sport

  0

  Pentru mulți dintre voi numele de Erwin Bănulescu nu înseamnă nimic, însă pentru alte persoane numele acesta a însemnat multe: un fiu, un soț, un frate, un tată și nu în ultimul rând, un prieten excepțional. A fost un om care, din păcate, s-a stins prea repede, la doar 42 de ani a fost „smuls” din brațele familiei, ajungând într-o altă lume, poate una mai bună. Un lucru nereușind să dispară, dragostea pe care apropiații i-o poartă în inimă și multele amintirile pe care nimeni nu va reuși să le șteargă.

  Astfel, această dragoste, această persoană, nu a fost uitată și nici nu a dispărut din sufletele apropiaților, ea a fost exteriorizată, într-o oare care măsură, în ceea ce reprezintă astăzi cupa memorială „Erwin Bănulescu”.

  „Căci moarte nu există, și ce numești tu moarte,

  E-o viață altfel scrisă în sfânta firii carte” – Mihai Eminescu

  În comuna Fîntînele, Ionel Bănulescu, fratele lui Erwin, a organizat cea de-a treia ediție a cupei memoriale, la care, în ciuda căldurii infernale de afară, un număr considerabil de persoane s-au adunat pentru a cinsti amintirea celui care a fost și va rămâne Erwin Bănulescu.

  38471802 265384230728153 2171068520308146176 n

  Patru echipe au fost formate: Șoimii, Recolta, Sandinii, ultima echipă fiind Eagles, echipa din care Erwin a făcut parte în timpul vieții, ea reprezentând o parte din „testamentul” acestuia, echipă în care a jucat pe poziția de mijlocaș central.

  După cum susține Gabriel Garcia Marquez: „Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea.”, astfel nu câștigarea cupei, mâncarea sau băuturile răcoritoare au contat, singurul lucru important din această zi de duminică a fost faptul că Erwin Bănulescu nu a fost uitat, acesta încă trăiește alături de noi, în sufletele tuturor acelora care l-au numit cândva: fiu, soț, tată, frate, prieten.

   

  – Iulia Istrate –

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.