Erwin Bănulescu, universul său și un strop de nemurire din partea celor care nu l-au uitat (Foto)

  de - | 6 august 2018, 12:01 PM | Povești despre oameni | Sport

  0

  Pentru mulți dintre voi numele de Erwin Bănulescu nu înseamnă nimic, însă pentru alte persoane numele acesta a însemnat multe: un fiu, un soț, un frate, un tată și nu în ultimul rând, un prieten excepțional. A fost un om care, din păcate, s-a stins prea repede, la doar 42 de ani a fost „smuls” din brațele familiei, ajungând într-o altă lume, poate una mai bună. Un lucru nereușind să dispară, dragostea pe care apropiații i-o poartă în inimă și multele amintirile pe care nimeni nu va reuși să le șteargă.

  Astfel, această dragoste, această persoană, nu a fost uitată și nici nu a dispărut din sufletele apropiaților, ea a fost exteriorizată, într-o oare care măsură, în ceea ce reprezintă astăzi cupa memorială „Erwin Bănulescu”.

  „Căci moarte nu există, și ce numești tu moarte,

  E-o viață altfel scrisă în sfânta firii carte” – Mihai Eminescu

  În comuna Fîntînele, Ionel Bănulescu, fratele lui Erwin, a organizat cea de-a treia ediție a cupei memoriale, la care, în ciuda căldurii infernale de afară, un număr considerabil de persoane s-au adunat pentru a cinsti amintirea celui care a fost și va rămâne Erwin Bănulescu.

  Patru echipe au fost formate: Șoimii, Recolta, Sandinii, ultima echipă fiind Eagles, echipa din care Erwin a făcut parte în timpul vieții, ea reprezentând o parte din „testamentul” acestuia, echipă în care a jucat pe poziția de mijlocaș central.

  După cum susține Gabriel Garcia Marquez: „Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea.”, astfel nu câștigarea cupei, mâncarea sau băuturile răcoritoare au contat, singurul lucru important din această zi de duminică a fost faptul că Erwin Bănulescu nu a fost uitat, acesta încă trăiește alături de noi, în sufletele tuturor acelora care l-au numit cândva: fiu, soț, tată, frate, prieten.

   

  — Iulia Istrate —

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.