Erico da Silva a semnat cu UTA! „Știu ce înseamnă acest club de mare tradiție”

  de Lucian Dănilă | 10 august 2020, 12:20 PM | Sport | Topic special

  0

  Erico da Silva, fundașul central brazilian care a evoluat pentru Pandurii și pentru Astra, a semnat cu UTA și va juca pentru gruparea arădeană în Liga 1. Vorbitor de limba română, fotbalistul care a evoluat în ultimul an în Azerbaidjan spune: „Știu ce înseamnă UTA. E un club cu mare tradiție”.

  Erico a evoluat timp de șapte ani în România la cluburile Pandurii și Astra. În urmă cu patru ani chiar a jucat contra echipei UTA în acel meci din Cupa României câștigat de Pandurii la penalty.

  Mai mult decât atât, la Pandurii, Erico a făcut cuplu de fundași centrali chiar cu jucătorul echipei arădene, Florin Ilie.

  „Aveam nevoie de un jucător cu experiența lui și cu calitatea lui. Ținând cont de ce s-a întâmplat în play-off, aveam venoie de întăriri în compartimentul defensiv. Erico nu va rămâne singurul jucător pe care îl vom transfera pentru compartimentul defensiv”, spune Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA.

  „Ne-am axat în principal în această perioadă de transferuri pe jucători români sau pe străini cu experiență în campionatul românesc”, a adăugat Balint.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.