marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Erico da Silva a semnat cu UTA! „Știu ce înseamnă acest club de mare tradiție”

  de Lucian Dănilă | 10 august 2020, 12:20 PM | Sport | Topic special

  0

  Erico da Silva, fundașul central brazilian care a evoluat pentru Pandurii și pentru Astra, a semnat cu UTA și va juca pentru gruparea arădeană în Liga 1. Vorbitor de limba română, fotbalistul care a evoluat în ultimul an în Azerbaidjan spune: „Știu ce înseamnă UTA. E un club cu mare tradiție”.

  Erico a evoluat timp de șapte ani în România la cluburile Pandurii și Astra. În urmă cu patru ani chiar a jucat contra echipei UTA în acel meci din Cupa României câștigat de Pandurii la penalty.

  Mai mult decât atât, la Pandurii, Erico a făcut cuplu de fundași centrali chiar cu jucătorul echipei arădene, Florin Ilie.

  „Aveam nevoie de un jucător cu experiența lui și cu calitatea lui. Ținând cont de ce s-a întâmplat în play-off, aveam venoie de întăriri în compartimentul defensiv. Erico nu va rămâne singurul jucător pe care îl vom transfera pentru compartimentul defensiv”, spune Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA.

  „Ne-am axat în principal în această perioadă de transferuri pe jucători români sau pe străini cu experiență în campionatul românesc”, a adăugat Balint.

  erico 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.