duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Enel își cere scuze, dar tot lasă arădenii fără curent. De data aceasta va suferi o singură localitate

  de Special Arad | 25 mai 2023, 7:49 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat Enel. E-Distribuţie Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora.

  Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

  Marţi , 30 Mai 2023

  Alunis(p), Tisa Noua cartier nou (P), Statie Repompare Fantanele, Statia ASA cogenerare, Arad, str. A.Saguna, Gh.Doja, Eftimie Murgu, Cpt. Ignat 09:00 – 17:00

  Miercuri, 31 Mai 2023

  Alunis(p) 09:00 – 17:00

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.