duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Persoană carbonizată la Balastiera Micălaca! O altă persoană a suferit un atac de panică

  de Mihai Todoca | 16 februarie 2024, 9:31 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD dintre care una Terapie Intensivă Mobilă la un incendiu care a avut loc la o anexă la Balastiera Micălaca, în municipiul Arad.

  Din informațiile primite de la apelant, se știa de la început că exista posibilitatea ca o victimă sa fie surprinsă în interior. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta violent, prin ardere generalizată la nivelul întregii construcții.

  În interiorul clădirii a fost identificată o victimă carbonizată. Nu știm încă nici vârsta și nici genul persoanei carbonizate.

  De asemenea, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani care a suferit un atac de panică.

  Incendiul, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați a fost localizat, iar pompierii acționează în aceste momente pentru identificarea posibilelor focare ascunse, îndepărtarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile de producere a incendiului.

  Citește și:

  Alexei Navalnîi, cel mai puternic opozant și vehement critic al lui Vladimir Putin, a murit în închisoare

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.