miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Emoții cu Denis Rusu! Nu a jucat cu Sepsi pentru că a acuzat palpitații la inimă

  de Lucian Dănilă | 20 decembrie 2020, 2:38 PM | Sport

  0

  Mulți s-au grăbit să spună că lipsa lui Denis Rusu la meciul pe care UTA l-a pierdut la scor de neprezentare pe terenul celor de la Sepsi a fost o pedeapsă a antrenorului Gyuszi Balint pentru meciurile mai puțin reușite de tânărul mijlocaș cu FCSB și CS Universitatea Craiova.

  Denis Rusu a fost inclus în lotul deplasat la Sfântu Gheorghe, dar acesta nu a mai fost trecut și pe foaia de joc pentru că a acuzat unele probleme la inimă.

  Gyuszi Balint a vorbit ieri despre motivele pentru care nu a evoluat Denis Rusu la meciul de joi: „A fost o problemă de ordin medical, s-a confruntat cu niște palpitații la inimă. A fost la un control cardiologic, a purtat niște dispozitive timp de 24 de ore, inclusiv în efort, a avut niște episoade de tahicardie. Deocamdată lucrurile sunt spre bine. Denis a fost la Brașov la un control mai amănunțit în ceea ce privește această problemă. Totul pare ok acum, dar a fost afectat, a fost destul de speriat în această perioadă”.

  Referitor la situația medicală actuală a fotbalistului, antrenorul echipei UTA a continuat: „Este foarte bine că nu este nimic grav și că a primit acceptul de a se antrena la capacitate normală, la intensitate normală și atunci din punctul ăsta de vedere veștile sunt îmbucurătoare. Rămâne să vedem în ce măsură putem să contăm pe el atât din punct de vedere fizic cât și din punct de vedere psihologic pentru că, v-am spus, a fost destul de afectat în această perioadă ținând cont de problemele medicale cu care s-a confruntat”.

  UTA întâlnește pe teren propriu pe Astra Giurgiu, meci care se va disputa luni începând cu ora 17.30.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.