Elon Musk vrea să anuleze interdicţia Twitter împotriva fostului preşedinte Donald Trump

  de - | 11 mai 2022, 12:16 AM | Internaţional

  0

  Elon Musk a declarat marţi că va anula interdicţia impusă de Twitter împotriva fostului preşedinte Donald Trump, dacă achiziţia sa va fi finalizată, transmite Reuters, citat de HotNews.

  „Interdicţiile permanente ar trebui să fie extrem de rare şi rezervate într-adevăr pentru conturile care sunt boţi, sau înşelătorii, conturi de spam… Cred că nu a fost corect să interzicem Donald Trump. Cred că a fost o greşeală, pentru că a înstrăinat o mare parte a ţării şi, în cele din urmă, nu l-a împiedicat pe Donald Trump să se facă auzit”, a spus Musk la conferinţa Future of the Car (Viitorul Maşinii), organizată de FT Live.

  „Aş anula interdicţia permanentă. Nu deţin încă Twitter. Deci nu este un lucru care se va întâmpla cu siguranţă, pentru că ce se întâmplă dacă nu deţin Twitter?”, a adăugat Musk, care se aşteaptă să devină CEO interimar după preluare.

  Twitter l-a suspendat definitiv pe Trump de pe platformă în ianuarie 2021, după atacul susţinătorilor săi asupra Capitoliului SUA.

  Sursa: HotNews

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.