Elon Musk ne aruncă o primă imagine teaser cu viitorul SUV Tesla: Model Y

  de - | 7 June 2017, 11:32 PM | Auto

  0

  Elon Musk ne oferă prima imagine teaser cu viitorul Model Y. Un alt aspect important: SUV-ul nu va fi produs pe platforma lui Model 3.

  În ultima perioadă, Elon Musk a stat puțin în umbră, dar acum a venit momentul să lovească. Și a lovit bine de tot cu prima imagine teaser cu viitorul Model Y. Fratele mai mic al lui Model X va folosi o platformă nouă, diferită de cea pe care va fi produs sedanul Model 3, scrie AutoMarket.

  „Sunt foarte încântat de Model Y. Ne dorim ca acesta să ajungă pe străzi prin 2019”, a declarat Elon Musk. Din păcate, fotografia publicată nu oferă detalii majore, ci doar o simplă idee asupra siluetei viitorului SUV.

  Totodată, Musk spune că viitorul Model Y nu va fi asamblat la Fremont. Și cam atât cu informațiile despre viitorul SUV al americanilor. Noi detalii ar urma să fie oferite în luna septembrie.

  Tesla Model Y este considerat un model esențial pentru ca producătorul să-și atingă obiectivul propus pentru 2020: un milion de mașini vândute pe an.

  Sursa: automarket.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.