duminicã, 1 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Elias Charalambous: „Fiecare meci trebuie tratat foarte serios, în special acest meci cu UTA”

  de Lucian Dănilă | 28 august 2023, 3:53 PM | Sport

  0

  Cipriotul Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, se află pentru prima dată pe banca grupării bucureștene la un meci contra arădenilor de la UTA. Gruparea arădeană și FCSB s-au întâlnit de trei ori în sezonul trecut, de două ori în campionat și o dată în Cupa României, două dintre meciuri având loc la Arad.

  A fost o victorie a celor de la FCSB, 2-1 pe Arena Națională, apoi acel 2-2 din Cupa României de la Arad, ca în meciul din campionat, UTA să câștige surprinzător cu 3-1 după poate cea mai bună evoluție de la revenirea în Liga 1 în vara anului 2020.

  S-au schimbat multe de atunci. La UTA au mai rămas foarte puțini dintre jucătorii care au evoluat în sezonul trecut, iar FCSB, spre deosebire de ultimii ani, a început fără greșeală campionatul, având cinci victorii din tot atâtea jocuri!

  „Toate meciurile sunt foarte grele, din nou trebuie să fim foarte concentrați din primul minut, să ne facem jocul, să ne impunem ritmul. Știm că jucăm pe un teren greu, UTA are un stadion bun, au fanii alături, va fi dificil. Dar, din nou, depinde doar de noi, de cum intrăm pe teren, de atitudine. Trebuie să controlăm meciul din primul minut, suntem într-un moment bun. Jucătorii sunt pregătiți, vom da tot ce avem mai bun să luăm cele trei puncte, care ne vor ajuta în restul sezonului. Spun asta de fiecare dată și o spun din inimă, toate meciurile sunt foarte dificile. Tot timpul depinde de noi, avem o echipă bună, jucători buni. Dar, repet, fiecare meci trebuie tratat foarte serios, în special acest meci cu UTA, o echipă care nu a avut cele mai bune rezultate și știm că vor încerca să obțină unul împotriva noastră. Noi avem nevoie de un rezultat bun pentru a rămâne pe primul loc, e foarte important. Nu știu cum joacă UTA, mă interesează cum jucăm noi, dacă vom avea atitudinea corectă și vom juca cum am făcut-o în ultimele meciuri, putem lua cele trei puncte”, a spus antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous.

  „Fotbaliștilor le place să joace cu stadionul plin, e frumos. Sunt foarte fericit că aici, în România, lumea vine la stadion, sunt multe meciuri care se joacă cu stadionul plin, în special când jucăm noi. E un lucru bun pentru atmosferă, pentru fotbalul românesc, e foarte important și ne bucurăm când jucăm astfel de meciuri”, a continuat Charalambous, în ideea în care meciul se va disputa în fața unei arene arhipline, biletele la acest joc fiind vândute exclusiv online într-un timp record, aproximativ 45 de minute.
  Cipriotul nu se va putea baza la acest meci pe Alexandru Băluță, aflat încă în refacere, dar așa cum am scris și într-un articol de ieri, nici portarul Andrei Vlad nu face parte din lot din pricina unei accidentări.

  Meciul UTA – FCSB are loc în această seară de la ora 21.30 pe Arena „Francisc Neuman”.

  Citește și:

  Vali Gheorghe: „Nu am primit absolut nicio ofertă de la UTA”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.