Eli Lăslean și fetele de la ICIM Arad, ambasadori ai campaniei pentru strângerea de fonduri prin SMS de la Spitalul Județean

  de Andrei Fuliaș | 22 noiembrie 2017, 7:57 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Proiectul #CuDragPentruViitor, al cărui obiectiv este reconstrucția din temelii a Compartimentului Clinic Boli Infecțioase Copii de la Spitalul Județean Arad, a atins o nouă etapă. Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, Anamaria Nyeki Popa, președintele Asociației Cetatea Voluntarilor, a lansat oficial campania pentru strângere de fonduri prin intermediul SMS-urilor.

  Astfel, oricine dorește să contribuie la această cauză nobilă, o poate face acum foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un SMS cu textul „Cu drag” la numărul 8847, donând astfel suma de 4 euro proiectului #CuDragPentruViitor.

  Și, ca orice proiect de mare anvergură, pentru mediatizarea campaniei au fost aleși și câțiva ambasadori. În primă fază au fost prezentați o parte dintre aceștia.

  Unul dintre ambasadorii campaniei este creatoarea de modă Eli Lăslean. Aceasta a devenit celebră în decursul anilor prin creațile sale marca „ELLIS Luxury”, conceptul împlinind chiar în aceste zile 25 de ani. Arădeanca este, totodată, preferată și de către Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis.

  Baschetbalistele de la FCC ICIM Arad, împreună cu președintele clubului – Marcel Urban, au ales să sprijine la rândul lor proiectul de la Spitalul Județean Arad. În același timp, Marcel Urban a explicat că FCC ICIM Arad nu se va limita la a mediatiza proiectul și campania prin SMS, ci au demarat la rândul lor o campanie paralelă. Este vorba despre o urnă care are forma unei mingi de baschet și care va fi amplasată, începând cu 27 noiembrie, în incinta Atrium Mall. Oficialul clubului de baschet arădean a mai spus că o urnă mobilă va fi folosită la absolut toate meciurile fetelor.

  Lista arădenilor celebri care se alătură proiectului nu se încheie aici. În perioada următoare campania va avea alți câțiva ambasadori cunoscuți și care vor încerca să mediatizeze cât mai mult proiectul #CuDragPentruViitor.

  Reamintim că lucrările de la etajul superior al secției sunt aproape de final și că până în momentul de față a fost strânsă suma de aproximativ 65.000 de euro, respectiv bunuri în valoare de peste 42.000 de euro. Pentru a fi modernizat și etajul inferior, Anamaria Nyeki Popa spune că ar mai fi nevoie de aproximativ 130.000 de euro, bani din care aproximativ 45.000 de euro este costul fluidelor medicale.


  Citește și: Omul anului în România! Proiectul arădencei Anamaria Nyeki, de refacere din temelii a Compartimentului „Boli Infecțioase Copii”, a primit titlul de „Cea mai bună campanie de atragere de fonduri” din țară

  23559959_1636844403047510_8982109452433574197_n

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.