Elevul sau instructorul? Camion de „Școală” blocat sub un pasaj în această după amiază

  de Special Arad | 26 mai 2016, 5:04 PM | Regional

  0

  REGIONAL. Blocaj la pasajul de pe strada Ardealului în Freidorf, județul Timiș, în această după-amiază. Culmea, tocmai un camion de școală s-a înțepenit sub pod pentru că șoferul nu a fost atent la indicatorul care avertiza cu privire la înălțimea permisa. Acesta s-a avântat dedesubt, iar mastodontul n-a mai putut înainta.

  Camionul, pe care e scris ȘCOALA, era folosit probabil în acel moment pentru cursuri de conducere auto, dar nu este clar dacă la volan se află șoferul începător sau instructorul. Mai credibilă ar fi varianta ca instructorul nu se afla în mașină, pentru că altfel l-ar fi oprit pe elev înainte de a face pocinogul, scrie Opinia Timișoarei.

  Traficul a fost blocat pe banda pe care camionul a rămas blocat pentru o vreme.

  CITEȘTE MAI MULTE PE opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.