joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elevii Palatului Copiilor, premiați la Concursul de Dans Modern de la Lipova

  de Special Arad | 29 martie 2015, 5:23 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Palatul Copiilor a câștigat șase locuri I  la prima ediție a Concursului județean de dans modern, desfășurat sâmbătă 28 martie,  la Centrul Recreativ din Lipova. Competiția organizată de Palatul Copiilor a reunit cele mai bune trupe de dans din județ. „Este o onoare pentru mine să particip la acest gen de activități care presupun un efort deosebit din partea copiilor și profesorilor. Acțiunea este cu atât mai mult lăudabilă deoarece urmărește să promoveze și să susțină copiii talentați”,  a spus prof. Mariana Tocaciu, inspector școlar și membru al juriului.

  Fantezie și dans

  Trupele de dans modern Baby Star I și Baby Star II, Stil I și Stil II de la Palatul Copiilor, coordonate de prof. Mirela Cosma au obținut șase locuri I și două locuri II la categoriile fantezie coregrafică și dans modern.  Premii importante au obținut și Clubul Copiilor Pecica (prof.Laura Zagoni), Clubul Copiilor Sântana ( prof. Blându Diana) și Șc. Gimnazială Nicolae Bălcescu Arad (prof. Mirela Cosma). Invitatul special al evenimentului a fost Trupa Azucar, coordonată de prof.Ioana Lung, a cărei prestație a fost aplaudată din plin de publicul numeros.

  Acțiune comună

  Din juriu au făcut parte prof. Mariana Tocaciu – inspector școlar, prof. Ioana Lung- director Palatul Copiilor, Adrian Antoche-administrator Centrul Recreativ din Lipova, prof. Hortensia Jucotinschi și prof. Denisa Rus- coregraf.  Acțiunea a fost realizată și cu sprijinul prof. Tusa Zoltan, director Clubul Copiilor Lipova și a prof. Sergiu Bacoș care s-a ocupat de sonorizare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.