Elevii din peste 400 de școli din Arad merg fizic la cursuri. Câți rămân acasă

  de Special Arad | 7 January 2022, 5:26 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. În conformitate cu noile reglementări legale prevăzute în Ordinul 5608/2506 din 19 noiembrie 2021 privind modificarea și completarea Ordinului nr. 5338/2015/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, începând cu data de 22 noiembrie 2021, în localitățile în care rata de incidență este sub 3/1000 de locuitori, activitățile didactice se pot desfășura cu prezență fizică în unitățile de învățământ preuniversitar, cu respectarea strictă a măsurilor de protecție sanitară, independent de procentul de vaccinare a personalului din unitatea de învățământ.

  Astfel, conform deciziilor Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ de stat și privat, în județul Arad situația se prezintă după cum urmează:

  • În 435 unități de învățământ cursurile se desfășoară cu prezență fizică pentru un număr de 59246 copii și elevi;
  • În 5 unități de învățământ cursurile se desfășoară online pentru un număr de 1311 copii și elevi;
  • Într-o unitate de învățământ cursurile se desfășoară în regim online, pentru un număr de 54 elevi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.