Elevii de la Sabin Drăgoi își vor pune amprenta pe malul Mureșului, în zona cartierului Alfa

  de Special Arad | 3 June 2021, 10:34 AM | Cultură | Educaţie | Știri Arad

  0

  În cadrul proiectului „Îmbunătățirea managementului riscului la inundații pe râul Mureș în zona transfrontalieră” – acronym: FORMUREȘ, finanțat prin Programul Interreg V-A România Ungaria, Administrația Bazinală de Apă Mureș și Sistemul de Gospodărire al Apelor Arad au reabilitat zidul de apărare împotriva inundațiilor a localității Arad, aflat pe malul drept al râului Mureș, între podul Traian și podul autostrăzii, respectiv cartierul Alfa.

  Elevii de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad, coordonați de profesorii îndrumători, au realizat în perioada mai-iunie 2021, picturi pe panouri detașabile care vor fi montate pe zidul de apărare – în zona cartierului Alfa, astfel contribuind la conștientizarea importanței protecției valorilor naturale, umane și culturale.

  Vineri, 04.06.2021, ora 10:00, reprezentanții Sistemul de Gospodărirea Apelor Arad vor monta panourile pe zidul de apărare și vor premia elevii de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.