Elevii de la Csiky s-au întrecut în creativitate la concursul „Stop bullying-ului!”

  de Special Arad | 29 mai 2019, 1:53 PM | Educaţie

  0

  După ce au încheiat cu succes toate workshopurile împotriva bullying-ului (agresiunii în școli), organizate de volutarii proiectului Erasmus+ „Actors of Change”, elevii de la Colegiul Csiky Gergely din Arad s-au întrecut într-un concurs numit „Stop Bullying-ul!”

  La concurs au participat în jur de 130 de elevi, aceștia trebuind să-și pună la test creativitatea, realizând în echipe desene sau colaje prin care să redea un mesaj de toleranță față de victimele bullying-ului. Elevii au avut la dispoziție o săptămână întreagă pentru a se pregăti, iar la final cele mai bune creații au fost premiate de către juriul alcătuit din voluntarii străini. Concursul și workshop-urile s-au desfășurat în limba engleză.

  Premiile au constat în jocuri interactive pe care elevii le vor putea folosi în clasă, iar câștigătorii sunt următorii:

  Locul 1: Clasa a VI-a A
  Locul 2: Clasa a V-a B
  Locul 3: Clasa a V-a A

  Citește și „Avem în jur de 6000 de elevi arădeni care spun că școala e un mediu foarte nesigur!”. De vorbă cu Adrian Hristescu despre proiectul Organizației Tinerilor cu Inițiativă împotriva agresiunii în școli

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.