luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elevii de la Construcții au ecologizat zona verde din jurul podului Traian

  de Special Arad | 19 octombrie 2018, 1:21 PM | Educaţie

  1

  În această săptămână, miercuri mai exact, un grup de 30 de elevi de la Liceul de Construcții și Protecția Mediului Arad au ecologizat zona împădurită de lângă podul Traian.

  Elevii din clasele a X-a și a XI-a s-au apucat de curățenie, cu ajutorul profesorilor Bacalu Rus Snejana Denisa și Sârb Ioan, a președintelui Asociației „Verde Viu” Barbu Iulian și a angajaților de la Retim Ecologic Service SA.

  Aceasta este prima acțiune în cadrul unui proiect mai amplu ce aduce în prim plan pentru elevii liceului, dar și pentru cetățenii municipiului Arad: conștientizarea si educația ecologică.

  Astfel, voluntarii au colectat în total 60 de saci galbeni de deșeuri reciclabile, 2 saci de deșeuri amestecate și 1 sac de 240 l de deșeuri din sticlă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „…dar și pentru cetățenii municipiului Arad: conștientizarea si educația ecologică.” Cum??? … mai exact. Credeți că melteanul, manelistul, … măgarul de mâncă semințe și scuipă cojile pe jos, se „autosesizează” și data viitoare nu mai aruncă la nimereală toate PET-urile și recipientele de aluminiu??? Dacă da, atunci sunteți tare naivi. Cu tot respectul.

   Inițiativa de a da posibilitatea pe viu, ca elevii să constate ce lasă în urma lor cetățenii orașului, este bună. Dar nu trebuie să devină o obișnuință ca tinerii să fie folosiți la curațenia orașului. De asta ar trebui să se ocupe primăria. La câte „ecologizări” s-au făcut pe malurile Mureșului în ultimii 10 ani, „sensibilitatea” administrației locale este ca și inexistentă. Adică cu alte cuvinte sunt niște mari nesimțiți!
   Cum adică? Păi malurile Mureșului nu aparțin orașului??? Huoooo falcă!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.